Onze 2de dag op de boerderij!

Het was vandaag weer een hele leuke en productieve dag!

Na het ontbijt mocht het 1ste leerjaar de dieren voederen. Ze hebben dit heel flink gedaan. De 3de kleuterklas en het 2de leerjaar mochten genieten van het zonnetje en de buitenspeeltuin. 

Wanneer de boer de pony helemaal opgemaakt had was het tijd om te gaan leren paardrijden. Elk kindje mocht wel twee toertjes rijden op de pony. Hier kwamen uiteraard fantastische beelden en foto's uit voor.

Na een lekkere maaltijd vissticks met rijst was het tijd voor de enige echte kookactiviteit. PIZZA'S maken. Zelfs de 3de kleuterklas mocht het eigen deeg bereiden. De anderen mochten alle groenten snijden (uien, paprika's, chamignons,...) Wat vonden de kinderen het fijn om zich lekker vuil te maken om nadien hun eigen pizza's als avondeten te kunnen verorberen. 

Na een gezellig avondje naar een film te kijken was de avond weeral aangebroken en bedtijd. De kinderen waren moe maar volledig voldaan van deze geweldig fijne dag! 


Slaapwel en tot morgen !

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.